RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de gener 21, 2007

21 GENER: 10ena HIVERNAL (BTT) - ST. GENÍS DE PALAFOLLS
Circuit

22,3km; 900m des. pos. acc.


PerfilClassificació


Charlie! - 4rt Màster30 (10 general) - 01:22:54
Robert - 11é Màster30 (33 general) - 01:28:34
Carras - 22é Màster30 (57 general) - 01:36:26
Carles "cerilla" - 27é Màster30 (66 general) - 01:38:14
Laura - 6ena Femina (342 general) - 03:01:25

[Classificació completa]


Crònica

Per Charlie!: Desprès d'una pre-temporada de relaxació, avui hem tingut la primera "cursa" de la temporada, que no era més que una marxa popular però a ritme acelerat de cursa. I no hem estat els únics, hi havia bons corredors, fins i tot un campió del món de Team Relay i algún que altre pro del Freebike... amb aquest panorama de quasi cursa em estrenat el nostre nou equip (BIKE ÑEKE). La parrilla de sortida s'ha notat que no era "oficial", tothom a pelotón i campi qui pugui sense ordre ni res, però a les primeres pedalades la cosa ha cambiat. El circuit era molt explosiu, amb rampots tremendus de pujada i bastant tècnic a les baixades, sobretot molts senders enrevessats. I res, anar morint entre pujades i baixades. Només he tingut la incidència de que se m'ha afluixat la direcció de la bici (mecànica d'última hora? serè gilipolles!!!) i he perdut uns 3 minuts per apretar-ho de nou, però res més (bé, per "seguretat" he apretat massa la direcció i baixava com el Robocop, a trompicons, però ja no venia d'aquí), el del davant l'he pogut atrapar de nou i pel darrera calma absoluta, fantàstic! La resta cap més incidència més que un quasi superman que em foto en una baixada, uf! i que quan m'han donat l'entrepà de butifarra a l'acabar només era entrepà, no hi havia butifarra! La resta de bisontes patint com champinyons i arribant sencers i la nostra representant bisonta, tot i que les seves primeres paraules a l'arribada han estat "això és un puto infern", segur que està orgullosa d'haver acabat i més que ho està quan ha vist la classificació, fantàstic!

Bé, només una altra cosa diferent... tot i que tots nosaltres hem tramitat la llicència de categoria ÈLIT, com que això és una marxa que no és requereix llicència, les categories les han fet per edats, i pam! nosaltres estem dintre del rang de Màster30, així que el Carras i Charlie! em estrenat categoria, visca, viscaaaa!!!!!!! El Robert i el Carles "el cerilla" ja ho havien fet, són els veterans del BisonteTEAM.

11 Comments:

At 21 de gener, 2007 20:54, Blogger Ro said...

Ai Ramonet, Ramonet!!! Aquesta ha estat una gran oportunitat per poder guanyar al Coloma en persona!!! Jajajaja

Mare de dios quin patir! Avui durant la cursa m'he plantejat si estic segur de voler còrrer tota la temporada! jajaja. Evidentment ara dic que si... a morir!!!

 
At 21 de gener, 2007 21:46, Blogger KORE said...

JAJAJAJAJAJAJAJA

 
At 21 de gener, 2007 21:53, Blogger Carlesepic said...

Pero Charlie!! que la buti la tenies que recollir a un altre lloc, que les estaven fent mes avall i passaves amb el pa i et possaven la buti, em sembla que anaves una mica pajaron!!

 
At 22 de gener, 2007 09:27, Anonymous Laury said...

Si si estic contenta d'haver acabat... però només puc dir tres paraules per definir aquesta marxa,

PUTO IN FERN !!!!!!!!!

 
At 22 de gener, 2007 14:15, Anonymous ©Jgorka said...

kien me hecho el mal de ojo?!!!!
kien tiene la kulpa de ke haya roto el kambio en el primer tercio de karrera?!!!!

PD: Laury, Bien por ti. Una hora mas de lo previsto, pero, BIEN por ti. Por cierto si esto es el PUTO INFERN!!!!, ke es lo ke es St. Hilari??

 
At 22 de gener, 2007 15:52, Blogger daniBoy said...

Ei! Super Bisontes de pretemporada!!!
Comença fort el tema. Molt bé, molt bé!!

Per cert, com que sóc un desastre i de nou he perdut tot per publicar articles, us ho comento aquí.
Dissabte hi ha la Dualtlo de muntanya de Mataró. És un clàssic de pretemporada. Som 6km a peu-17btt-3km a peu. Si algú vol canviar una mica els pedals per les agulletes del dia següent, ja ho sabeu. Teniu dos mariquilles bisontes corrents per la muntanya.

 
At 22 de gener, 2007 16:25, Anonymous Laury said...

St Hilari ?

A mí que m'ho expliquin !!!!

;-)

 
At 22 de gener, 2007 17:36, Blogger Carlesepic said...

Eps Daniboy, en principi el "Bucles" s'havia avançat per els plans de dissabte, proposa de fer, com no, un bucle pel Montseny, el que no varem poder fer aquest cap de setmana, per tant ell té preferència però si carda el fred que diuen que ha de fer, potser millor anar a Mataró a córrer per la platja.

De totes maneres si aneu a la cursa, esperem la vostra crònica, aquest cap de setmana hi hauran Bisontes escampats per totes les competis, visca!! visca!!

Per cert, BARBARAAAA!!!!

 
At 22 de gener, 2007 17:42, Blogger Carlesepic said...

Charlie!, el calendari de curses està molt bé, però dedicat al sector duatlerò, al qual m’incloc i tu segur que també, ens falten els nostres caramelets.

 
At 22 de gener, 2007 20:03, Blogger Àngel "bucles" said...

La setmana vinent, divendres, m'ha sortit un viatge inesperat de feina a València. Arrivaré desfet divendres a la nit, així que crec que el millor és que deixem el bucle per un altre dia, osigui, que si voleu anar a corre per la platge, cap probleme. Per cert, tinc previst anar a la cursa Marathon del dia 25 de febrer. Suposso que anireu tots, no?

 
At 22 de gener, 2007 21:51, Blogger Carlesepic said...

Persupuest y aniremus todos a la marathó, visca!! visca!! serà un PUTO IN-FERN!!!! ja ja ja tots a morir!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l